Hoe herkennen we nadien welke boom we geplant hebben ?

De namen van alle kinderen die een boom planten komen om een groot bord dat onthult wordt op 25 februari. De bomen worden kris kras door mekaar door jullie geplant, zo op ongeveer 2 meeter. Je kan gerust een teken aan de boom achterlaten zoals een veter of een stukje touw. Er is geen individueel naamplaatje per boom. Na het aanplanten van de boom worden jullie verwacht in het fort om een glas te drinken en het ophalen van het certificaat.

Mijn oudere broer of zus is ouder dan vijf jaar mag die ook een boomplanten?

Als er een broer of een zus is die ouder dan vijf is mag die zeker ook een boom planten. Enkel de namen van de kinderen tot en met vijf jaar komen op het namen bord?

Waar kunnen wij parkeren? Moeten we aan het fort zijn in de donderheide?

Er is voldoende parkeerplaats voorzien aan het fort en twee nabij gelegend terreinen. We zijn met heel veel, volg duidelijk de aanwijzingen van de verkeersregelaars en de politie.

Moeten we ver stappen?

Het vraagt ongeveer twintig minuten om van het fort tot aan het geboortebos te stappen. Doe best stapschoenen of Laarzen aan, de wandeling is door het bos.

Volgt er nog een bevestiging van mijn inschrijving?

Binnenkort verschijnt op deze website onder namen kinderen de namen van alle ingeschreven kinderen. Er volgt geen bevestiging per mail.

Tot wanneer kunnen we inschrijvingen? Wat na die datum?

Je kan inschrijven tot 21 februari 18:00. Nadien kan je nog inschrijven maar verschijnt je naam niet meer op het bord. Je krijgt wel een certificaat.

Stel dat je de naam van je kindje niet op het namenbord vindt...

Alle vragen of opmerkingen die je hebt, kan je steeds contact opnemen op 0483 41 40 19 (ook op de dag van het planten zelf) of geboortebos@gezinsbondlier.be